Bjerringbro Fornikling A/S, specialister i overfladebehandling af metal. Fornikling, forkromning og el-galvanisering.
 

Service og kvalitet

Hos Bjerringbro Fornikling A/S vil vi yde så god en service som muligt. Vi går ind for at fremme en åben dialog, der sikrer den rette mængde, til den rette tid, i den rette kvalitet, til den rette pris.
Vi lægger stor vægt på ærlighed, og vi fortæller gerne, hvis vi ikke mener, at vi kan levere den ønskede kvalitet.
Vi har specialiseret os i at være meget fleksible mht. leveringstider. Gennem vores grundige produktionsplanlægning har vi ofte mulighed for, at kunne færdiggøre et parti varer indenfor f.eks. et døgn eller i nogle tilfælde mindre.
Vi benytter os af måleudstyr til, at kunne dokumentere de rette lagtykkelser. Her bruger vi x-ray måleudstyr, hvilket sikrer en ensartet kvalitet hver gang.

Vi arbejder med et kvalitetsstyringssystem.

For at sikre en ensartet kvalitet hver gang, benytter vi os af emnekort. Dvs. der bliver taget fotografier, taget mål, og skrevet data på de oplysninger som er nødvendige for at kunne lave en ensartet kvalitet. Det er operatøren selv der opretter disse, og herved sikrer vi kvaliteten. 

Lagtykkelsen kontrolleres efter el-galvanisering - Emnekortet viser tiden og spændinger under fornikling, forkromning og el-galvanisering - Overfladen poleres og slibes så den er klar til fornikling og forkromning


Vi ønsker at give disse kundefordele :

  • Høj ensartet kvalitet udført af velkvalificerede medarbejdere.
  • Miljøvenlig produktion.
  • Overholdelse af alle aftaler.
  • Rådgivning, før, under og efter behandling.
  • Korte leveringstider.
  • Tre-holds skift der sikrer en fleksibel og rationel produktion.