Service og kvalitet

Hos Bjerringbro Fornikling A/S vil vi yde så god en service som muligt. Vi går ind for at fremme en åben dialog, der sikrer den rette mængde, til den rette tid, i den rette kvalitet, til den rette pris. Vi lægger stor vægt på ærlighed, og vi fortæller gerne, hvis vi ikke mener, at vi kan levere den ønskede kvalitet. Vi har specialiseret os i at være meget fleksible mht. leveringstider. Gennem vores grundige produktionsplanlægning har vi ofte mulighed for, at kunne færdiggøre et parti varer indenfor f.eks. et døgn eller i nogle tilfælde mindre. Vi laver simpelthen jeres emner imens I sover.

Vi benytter os af måleudstyr til, at kunne dokumentere de rette lagtykkelser. Her bruger vi bl.a. håndholdte lagtykkelsesmålere og x-ray måleudstyr, hvilket sikrer en ensartet kvalitet hver gang.

Vi arbejder ud fra et kvalitetsstyringssystem.

For at sikre en ensartet kvalitet hver gang, benytter vi os af emnekort. Dvs. der bliver taget fotografier, taget mål, og skrevet data på de oplysninger som er nødvendige for at kunne lave en ensartet kvalitet. Det er operatøren selv der opretter disse, og herved sikrer vi kvaliteten.

Service og kvalitet

Vi ønsker at give disse kundefordele: